Raili Ilmivalta
Yrittäjä

Moikka,

Perustin RI-Tilit kuulaassa syyssäässä 2012, punaisten lehtien pudotessa. Peruutuspeilissä näkyi vielä heikkona kuvajaisena pitkä ura sisäisessä tarkastuksessa. Työ business controllerina yritti vielä pysyä vauhdissa mukana, mutta vuonna 2016 painoin kaasun pohjaan ja pitkä työura Matkahuollossa sai jäädä enää osa-aikaiseksi.

Olin suorittanut Talous- ja palkkahallinnon ammattitutkinnot ja lukujen ja tilien suo veti puoleensa. En halua vain poimia makeimpia hilloja vaan etsiä ja penkoa mitä kaikkea kiinnostavaa voisin löytää. Tilisotkujen selvittely, yrityksien kokonaisvaltaiset kiemurat ensimmäisistä haparoivista askelista aina loppuviitoitukselle asti alkoivat kiinnostamaan yhä enemmän. Mitä vaikeampi pähkinä, sitä kuumeisemmin haluan murskata sen. Haluan sparrata, auttaa ja kannustaa asiakkaittani kaikissa liiketoimintaa edistävissä toimissa. Olen mielelläni se turvallinen olkapää, jota vasten voit nojata, uskallat kysyä ja kertoa huolesi.

Haluan tietää alasta koko ajan enemmän ja enemmän. Vuonna 2017 suoritin yritysneuvojan erikoisammattitutkinnon ja parhaillaan opiskelen markkinointiviestintää. Vaikka opiskelu tuokin mukavaa vaihtelua arkeen, yritän myös ottaa rennosti. Virkistävä lenkki Suolijärven maisemissa tai pieni reissu Eurooppaan lataa akkuja nopeasti ja tehokkaasti. Reissulla taskuun loikkiin aina sammakko, kivinen lasinen tai puinen. Niitä onkin hyllyillä jo melkoinen kokoelma muistuttamassa matkoilla koetuista tunteista.

Tervetuloa juttelemaan.

LinkedInInstagram
Eetu Rantanen
Työntekijä

Moi!

Aloitin RI-Tileillä kesällä 2019 oppisopimuksen muodossa. Halusin päästä tekemään jotain sellaista työtä, mistä voisi joskus ihan oikeasti nauttia. Taloushallinnon aiheet kiinnostavat kovasti, siispä päätin etsiä siihen liittyvää työpaikkaa. Raili oli tuttu entuudestaan isäni työkaverina, ja tiesin hänen olevan kirjanpidon ja yritysmaailman talousympyröiden raudanluja ammattilainen. Halusin tietysti alan parhaan tekijän oppiin. Onnekseni Raili oli siinä tilanteessa, että pystyi minut palkkaamaan apukäsiksi ja oppipojaksi!

Työhistoriani pitää sisällään kaikkea mm. salaatinpakkausta, lasinjalostusta ja asiakaspalvelua, joten omia intressejä on pitänyt etsiä aika laajalta skaalalta. RI-Tilit on kuitenkin tuonut työkuvioihin sopivasti haasteita, vapauksia ja rentoutta, mikä pitää työ- ja opiskelumotivaation korkealla! Työsuhde on vasta tuore, mutta tunnen jo nyt olevani tärkeä osa yrityksen toimintaa. Se on uusi ja mahtava tunne, ja se tuo todella paljon uutta virtaa arkeen! Kohti uusia haasteita!

InstagramLinkedIn
Kauko
Toimistokoira

Hau!

Mä Kauko! Mä oon RI-Tilien tärkein äijä. Mä tuon toimistoon energiaa ja pidän rosvot pois talosta. Mä menin töihin RI-Tileille, ku isäntäki meni. Mut otettii suoraa vakkariks, tietysti. Mulla on paljon vahvuuksia ja tosi vähän heikkouksia. Mä pyydän kohta palkankorotusta, kun teen aika paljon iltavuorooki. Iskä lähtee joskus aikasemmi ”kauppaa” ja jättää mut töihi. Ei haittaa, töissä on nii kivaa!

Tavoitat meidät puhelimella 045-8495995 tai sähköpostilla info(@)ritilit.fi.

Tmi RI-Tilit, Raili Ilmivalta 
Arkkitehdinkatu 36 B 13, 33720 Tampere
Y-tunnus: 2511856-6